SOLANO DOLLS

In deze case beschrijven we het project waarbij we een webshop hebben ontwikkeld voor Solano Dolls, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van jurken. Het doel van de website was om potentiële klanten een overzicht te bieden van de prachtige jurken van Solano Dolls en de online aanschaf makkelijk te maken. We hebben samengewerkt met Solano Dolls om een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website te creëren die klanten inspireert en helpt bij het vinden van hun perfecte jurk.

Achtergrond

Solano Dolls is een bekend bedrijf dat een breed scala aan jurken aanbiedt voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, gala’s en formele evenementen. Ze hebben ook een verhuurservice voor klanten die op zoek zijn naar een elegante jurk voor een speciale gelegenheid. Solano Dolls wilde een website laten bouwen om hun collectie te presenteren en klanten een naadloze winkelervaring te bieden.

Uitdagingen: Bij aanvang van het project werden we geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het belangrijkste doel van de website was om de unieke stijl en kwaliteit van de jurken van Solano Dolls te tonen. We moesten ervoor zorgen dat de website een aantrekkelijk ontwerp had dat de elegantie en veelzijdigheid van de jurken benadrukte. Tegelijkertijd moesten we zorgen voor een intuïtieve navigatie en een eenvoudig te gebruiken betalingssysteem.

Oplossing: Om aan de behoeften van Solano Dolls te voldoen, hebben we nauw samengewerkt om hun merkidentiteit en doelgroep te begrijpen. We hebben een website ontwikkeld met een verfijnd en eigentijds ontwerp dat de aandacht vestigt op de prachtige jurken van Solano Dolls.

De website bevat verschillende secties waarin de diverse jurkencollectie van Solano Dolls wordt gepresenteerd, inclusief gedetailleerde foto’s en beschrijvingen van elk item. Klanten kunnen eenvoudig door de collectie bladeren en gebruik maken van filters om hun zoekopdracht te verfijnen op basis van kleur, maat en gelegenheid.

Klanten kunnen de beschikbaarheid van de gewenste jurken controleren, en de benodigde informatie voor de verhuurprocedures verkrijgen door contact op te nemen. 

Resultaten: De nieuwe website van Solano Dolls heeft positieve resultaten opgeleverd. Klanten kunnen nu moeiteloos door de prachtige collectie jurken bladeren en hun perfecte jurk vinden voor elke gelegenheid.