Wil jij SEA uitbesteden?

Wij helpen bedrijven optimaal groeien met Advertentie campagnes.

Ontvang direct een gratis website scan!👇

   

  Direct boven in google

  Haal morgen nog nieuwe bezoekers op je website!

  Maximale uit je marketingbudget

  Wij helpen ondernemers binnen het MKB.

  Snel nieuwe klanten

  Maak van bezoekers klanten!

  Waarom SEA uitbesteden?

  Hoger scoren in Google is een proces wat veel tijd, energie en kennis kost. Om snel en gericht te werk te gaan wil je het liefst morgen al vindbaar zijn. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om SEA uit te besteden.

  Adverteren op Google is een goede manier om snel en gericht bezoekers naar de website te trekken. Het voordeel hiervan is dat je direct aan de slag kunt met nieuwe klanten.

  Het nadeel van SEA uitbesteden is dat jouw volledige budget wordt betaald aan Google. Je betaald als adverteerder namelijk per klik op jouw website.

  Om niet onnodig marketing budget te verspillen heb je de juiste strategie nodig. Onze SEA experts weten hier alles van en zorgen dat jij de juiste personen bereikt!

  SEA uitbesteden aan specialisten

  SEA uitbesteden zorgt direct voor nieuwe bezoekers.

  Zonder bezoekers op je website is het lastig jouw product of dienst te verkopen. Advertentie campagnes laten uitvoeren door professionals zorgt er direct voor dat jij meer bezoekers trekt.

  SEA uitbesteden kan kosteneffectief zijn

  Ervaren specialisten weten hoe een campagne moet worden ingesteld. Door de juiste strategie te volgen wordt er gezorgd dat elke euro aan marketing budget jou uiteindelijk meer oplevert dan het kost.

  SEA uitbesteden bij Sales Partners

  De ervaren specialisten van Sales Partners weten wat het beste is voor jouw bedrijf. We plannen een luchtig gesprek in om te kijken naar jouw doelen en kijken hoe jouw website nu presteert. Met de gratis website scan wordt er direct duidelijk waar te beginnen en wat past bij jouw bedrijf.

   

  Tandartspraktijk Make Me Smile

  Sales Partners heeft mij geholpen meer bezoekers naar mijn website te halen. We hebben gekozen voor zoekwoorden die aansluiten bij mijn diensten.

  Sol Fitness

  Wat ik fijn vind is dat Sales Partners erg snel werkt. Ik wilde een website dat binnen mijn budget paste. Uiteindelijk hebben zij deze binnen 2 dagen gebouwd en ook nog eens vindbaar gemaakt.

  Apear

  Communicatie verloopt goed, waardoor ik een goede relatie heb opgebouwd in korte tijd.

  Hoe wij te werk gaan

  Website Scan

  We analyseren jouw website op techniek, snelheid, content en autoriteit.

  Vrijblijvend gesprek

  We plannen een vrijblijvend gesprek in. De specialist geeft zijn aanbevelingen over jouw website.

  Zoekwoord & Concurrentie Analyse

  Voelt de samenwerking van beide kanten goed, gaat de specialist aan de slag met het kiezen van de juiste zoektermen. Hier wordt gekeken naar de concurrenten uit jouw branche.

  Maandelijkse Rapportage

  Je ontvangt een maandelijks rapport van de behaalde resultaten. Denk aan positie stijging, bezoekers aantallen en conversies.

  GRATIS & DOELTREFFEND

  Ontdek direct hoe jouw website presteert

  Je website is een belangrijk kanaal voor het winnen van nieuwe klanten. Door middel van een vrijblijvende analyse adviseren wij waar jouw website kan verbeteren.