DE 2 WIELER

In deze case beschrijven we het project waarbij we een website en webshop hebben ontwikkeld voor De 2 Wieler, een fietsenwinkel die online fietsen en accessoires wilde verkopen. Het doel van de website was om klanten een gebruiksvriendelijke en gevarieerde online winkelervaring te bieden, waarbij ze eenvoudig fietsen en bijbehorende accessoires kunnen bekijken, selecteren en aanschaffen. We hebben nauw samengewerkt met De 2 Wieler om een aantrekkelijke en functionele website te creëren die hun assortiment en expertise weerspiegelt.

Achtergrond

De 2 Wieler is een gerenommeerde fietsenwinkel die bekend staat om hun kwalitatieve fietsen en uitgebreid assortiment aan accessoires. Ze streven ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. De 2 Wieler wilde een website laten bouwen om hun klanten de mogelijkheid te bieden om online fietsen en accessoires te bekijken, vergelijken en kopen.

Uitdagingen: Bij aanvang van het project werden we geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het belangrijkste doel van de website was om een overzicht te bieden van het uitgebreide assortiment fietsen en accessoires dat De 2 Wieler aanbiedt. We moesten ervoor zorgen dat de website een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface had, met geavanceerde zoek- en filteropties, zodat klanten snel en gemakkelijk de juiste producten konden vinden. Daarnaast was het belangrijk om een veilige en efficiënte betalings- en bestelprocedure te implementeren.

Oplossing: Om aan de behoeften van De 2 Wieler te voldoen, hebben we nauw samengewerkt om hun visie en doelgroep te begrijpen. We hebben een website en webshop ontwikkeld met een professioneel ontwerp en een intuïtieve gebruikerservaring.

De website bevat een overzichtelijk en georganiseerd menu, waar klanten kunnen kiezen tussen verschillende categorieën fietsen, zoals stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en racefietsen. Binnen elke categorie kunnen klanten de beschikbare modellen bekijken met gedetailleerde productinformatie, afbeeldingen en specificaties.

Daarnaast hebben we een aparte sectie gecreëerd voor accessoires, waar klanten een breed scala aan fietsonderdelen, kleding en andere accessoires kunnen vinden. Geavanceerde zoek- en filteropties stellen klanten in staat om producten te vinden op basis van merk, prijsklasse en specificaties.

We hebben ook gezorgd voor een naadloze bestelprocedure, waarbij klanten hun geselecteerde producten aan hun winkelwagen kunnen toevoegen, aflever- en betalingsinformatie kunnen invullen en veilig online kunnen betalen.

Resultaten: De nieuwe website en webshop van De 2 Wieler hebben positieve resultaten opgeleverd. Klanten kunnen nu gemakkelijk het uitgebreide assortiment fietsen en accessoires bekijken en aanschaffen, waarbij ze profiteren van een soepele en gebruiksvriendelijke online winkelervaring. De 2 Wieler heeft daardoor de mogelijkheid gekregen om hun klantenbestand uit te breiden en hun omzet te verhogen.