Wil jij SEO uitbesteden?

Wij helpen bedrijven optimaal groeien met SEO campagnes.

Ontvang direct een gratis website scan!👇

   

  Bovenaan in google

  Blijf de concurrenten voor en laat geen kansen meer liggen!

  Maximale uit je marketingbudget

  Wij helpen ondernemers binnen het MKB.

  Volledig zicht op cijfers

  Elke maand een rapportage van de behaalde resultaten.

  Wat is SEO uitbesteden?

  SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. 

  Je komt natuurlijk niet zomaar op de eerste pagina van Google. Door SEO uit te besteden, ga jij Google laten begrijpen welke zoekwoorden belangrijk zijn om bovenaan in google te komen.

  Om op het internet mee te doen met de concurrenten wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met SEO. Maar waar haal je al deze tijd en kennis vandaan? Zodra je dit laat uitbesteden gaan specialisten voor jou aan de slag om te zorgen dat jouw website ook zichtbaar wordt voor de doelgroep. Deze hebben de kennis al in huis en weten waar ze moeten beginnen.

  Wat gaat de SEO specialist doen?

  Website Snelheid

  Resultaten halen met SEO begint bij een goede website snelheid. Als Google jouw website niet snel genoeg vindt, zal deze ook nooit op de eerste pagina eindigen. Wat eigenlijk best logisch is toch? Als bezoeker van een website vind je het tenslotte zelf ook niet prettig als de website erg langzaam is.

  Kansen in de markt

  Vervolgens voert de SEO specialist een zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse uit. Hier wordt gekeken naar de concurrenten in de markt en de zoekwoorden die de concurrenten inzetten om bovenaan in google te komen.

  Linkbuilding

  Als dit allemaal goed staat wordt er gekeken naar de backlinks. Dit zijn linkjes op andere websites die verwijzen naar jouw website. Voor Google is dit een teken dat jouw website de meest betrouwbare is om op de eerste pagina te laten zien. De specialist gaat aan de gang met het verzamelen van backlinks binnen jouw branche.

  Tandartspraktijk Make Me Smile

  Sales Partners heeft mij geholpen meer bezoekers naar mijn website te halen. We hebben gekozen voor zoekwoorden die aansluiten bij mijn diensten.

  Sol Fitness

  Wat ik fijn vind is dat Sales Partners erg snel werkt. Ik wilde een website dat binnen mijn budget paste. Uiteindelijk hebben zij deze binnen een dag gebouwd en ook nog eens vindbaar gemaakt.

  Apear

  Communicatie verloopt goed, waardoor ik een goede relatie heb opgebouwd in korte tijd.

  Hoe wij te werk gaan

  Website Scan

  We analyseren jouw website op techniek, snelheid, content en autoriteit.

  Vrijblijvend gesprek

  We plannen een vrijblijvend gesprek in. De specialist geeft zijn aanbevelingen over jouw website.

  Zoekwoord & Concurrentie Analyse

  Voelt de samenwerking van beide kanten goed, gaat de specialist aan de slag met het kiezen van de juiste zoektermen. Hier wordt gekeken naar de concurrenten uit jouw branche.

  Maandelijkse Rapportage

  Je ontvangt een maandelijks rapport van de behaalde resultaten. Denk aan positie stijging, bezoekers aantallen en conversies.

  GRATIS & DOELTREFFEND

  Ontdek direct hoe jouw website presteert

  Je website is een belangrijk kanaal voor het winnen van nieuwe klanten. Door middel van een vrijblijvende analyse adviseren wij waar jouw website kan verbeteren.