Skip to main content

SEO uitbesteden aan Sales Partners?

Blijf de concurrenten voor en laat geen kansen meer liggen!

Wij helpen ondernemers binnen het MKB.
Elke maand een rapportage van de behaalde resultaten.

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie.

Je komt natuurlijk niet zomaar op de eerste pagina van Google. Door SEO uit te besteden, ga jij Google laten begrijpen welke zoekwoorden belangrijk zijn om bovenaan in google te komen.

 

Wat gaat de SEO specialist doen?

Website Snelheid

Resultaten halen met SEO begint bij een goede website snelheidAls Google jouw website niet snel genoeg vindt, zal deze ook nooit op de eerste pagina eindigen. Wat eigenlijk best logisch is toch? Als bezoeker van een website vind je het tenslotte zelf ook niet prettig als de website erg langzaam is.

Kansen in de markt

Vervolgens voert de SEO specialist een zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse uit. Hier wordt gekeken naar de concurrenten in de markt en de zoekwoorden die de concurrenten inzetten om bovenaan in google te komen.

Linkbuilding

Als dit allemaal goed staat wordt er gekeken naar de backlinks. Dit zijn linkjes op andere websites die verwijzen naar jouw website. Voor Google is dit een teken dat jouw website de meest betrouwbare is om op de eerste pagina te laten zien. De specialist gaat aan de gang met het verzamelen van backlinks binnen jouw branche.

Wil je bovenaan komen te staan in Google?

Kom in contact met ons team van experts. We gaan samen een plan opstellen zodat we jou hoog laten komen in Google. Jouw bedrijf groeit hierdoor.

Om op het internet mee te doen met de concurrenten wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met SEO. Maar waar haal je al deze tijd en kennis vandaan? Zodra je dit laat uitbesteden gaan specialisten voor jou aan de slag om te zorgen dat jouw website ook zichtbaar wordt voor de doelgroep. Deze hebben de kennis al in huis en weten waar ze moeten beginnen.

Sales Partners heeft mij geholpen meer bezoekers naar mijn website te halen. We hebben gekozen voor zoekwoorden die aansluiten bij mijn diensten.

Eigenaar YousifTandartspraktijk Make Me Smile

De contactmomenten met Salespartners verlopen soepel. Het is prettig om 1 vaste contactpersoon te hebben. De maandelijkse updates zijn overzichtelijk en ze zijn altijd bereid om uitleg te geven bij vragen.

CharlotteSportmassage Den Haag

In samenspraak toewerken naar doelstellingen. Werk wordt snel geleverd.

BerendSour Truck

Groei met Sales Partners

3:45 duration