Aterlier Lau

In deze case beschrijven we het project waarbij we een website hebben ontwikkeld voor Atelier Lau, een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies. Het doel van de website was om potentiële klanten te informeren over de diensten van Atelier Lau en hen te overtuigen van hun expertise. We hebben samengewerkt met Atelier Lau om een professionele en informatieve website te creëren die het vertrouwen van bezoekers zou winnen.

Achtergrond

Atelier Lau is een betrouwbaar bedrijf dat bouwkundig advies biedt aan klanten die betrokken zijn bij bouwprojecten. Ze hebben een ervaren team van experts dat advies geeft op het gebied van ontwerp, technische specificaties, bouwvoorschriften en duurzaamheid. Atelier Lau wilde een website laten bouwen om hun diensten te presenteren en potentiële klanten te bereiken.

Uitdagingen: Bij aanvang van het project werden we geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het belangrijkste doel van de website was om bezoekers te informeren over de expertise van Atelier Lau en hen te overtuigen van hun vermogen om hoogwaardig bouwkundig advies te leveren. We moesten ervoor zorgen dat de website een professionele uitstraling had en tegelijkertijd gemakkelijk te navigeren en te begrijpen was voor potentiële klanten.

Oplossing: Om aan de behoeften van Atelier Lau te voldoen, hebben we nauw samengewerkt om hun visie en doelgroep te begrijpen. We hebben een website ontwikkeld met een strak en modern ontwerp, waarbij we de nadruk legden op de expertise en betrouwbaarheid van Atelier Lau.

De website bevat secties waarin de verschillende diensten van Atelier Lau worden uitgelicht, zoals ontwerp- en adviesdiensten, bouwbegeleiding en duurzaamheidsadvies. We hebben ervoor gezorgd dat de inhoud duidelijk en beknopt is, met behulp van visuele elementen zoals afbeeldingen, grafieken en infographics om complexe concepten gemakkelijk te begrijpen.

Daarnaast hebben we referenties en testimonials van tevreden klanten opgenomen om het vertrouwen van bezoekers te vergroten. Een contactformulier en contactgegevens zijn prominent weergegeven, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen met Atelier Lau voor verdere vragen of afspraken.

Resultaten: De nieuwe website van Atelier Lau heeft bijgedragen aan het vergroten van de online zichtbaarheid en geloofwaardigheid van het bedrijf. Potentiële klanten kunnen nu gemakkelijk informatie vinden over de diensten van Atelier Lau en worden overtuigd van hun expertise. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de relevante inhoud hebben geleid tot een toename van het aantal aanvragen en consultaties. Atelier Lau heeft nu een professionele online aanwezigheid die hen onderscheidt in de bouwkundige adviesbranche.