Website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken?

Wij helpen bedrijven met het bouwen van professionele websites met een strak design.

Ontvang direct een prijsopgave!👇

   

  Gebruik onze expertise

  Onze webdesigners bouwen jouw website binnen een dag!

  Betaal in termijnen

  Makkelijk als je niet direct een groot deel van je budget kwijt wil zijn

  Direct aan de slag

  De website is volledig van jou.

  Website laten maken?

  De belangrijkste stap heb je genomen: het beginnen van je eigen bedrijf. In dit nieuwe tijdperk is het onmogelijk geworden om geen website erbij te hebben. Als je succesvol wil ondernemen zul je dus een website moeten laten maken. Sales Partners verzorgd volledig op maat gemaakte websites.

  Website laten maken in 1 dag

  Samen met onze web designers ga je kijken naar een website die het beste bij jou past. In de eerste ontmoeting geef je aan wat je doet, welke kleurcombinaties voorkeur hebben en welke pagina’s er moeten komen. Vervolgens gaat de designer direct aan de slag met een nieuwe website en dezelfde dag nog heb je het concept.

  De tweede ontmoeting is er om aanpassingen te maken waar nodig. Je loopt jouw nieuwe website stap voor stap langs en geeft aan waar je wat wil hebben. Uiteindelijk heb je jouw nieuwe website laten maken en kun je deze ook nog is in termijnen betalen!

  Tandartspraktijk Make Me Smile

  Sales Partners heeft mij geholpen meer bezoekers naar mijn website te halen. We hebben gekozen voor zoekwoorden die aansluiten bij mijn diensten.

  Sol Fitness

  Wat ik fijn vind is dat Sales Partners erg snel werkt. Ik wilde een website dat binnen mijn budget paste. Uiteindelijk hebben zij deze binnen een dag gebouwd en ook nog eens vindbaar gemaakt.

  Apear

  Communicatie verloopt goed, waardoor ik een goede relatie heb opgebouwd in korte tijd.

  Hoe wij te werk gaan

  Website Scan

  We analyseren jouw website op techniek, snelheid, content en autoriteit.

  Vrijblijvend gesprek

  We plannen een vrijblijvend gesprek in. De specialist geeft zijn aanbevelingen over jouw website.

  Zoekwoord & Concurrentie Analyse

  Voelt de samenwerking van beide kanten goed, gaat de specialist aan de slag met het kiezen van de juiste zoektermen. Hier wordt gekeken naar de concurrenten uit jouw branche.

  Maandelijkse Rapportage

  Je ontvangt een maandelijks rapport van de behaalde resultaten. Denk aan positie stijging, bezoekers aantallen en conversies.

  GRATIS & DOELTREFFEND

  Ontvang direct de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

  Je website is een belangrijk kanaal voor het winnen van nieuwe klanten. Door middel van een vrijblijvende analyse adviseren wij waar jouw website kan verbeteren.